Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αρτας-Αθήνας - iefimerida.gr

Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αρτας-Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αρτας-Αθήνας, στο ύψος του Κομποτίου, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αρτας, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.

Από το πρωί είχαν παρατάξει τρακτέρ, αγροτικά και άλλα γεωργικά μηχανήματα στην εθνική οδό, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν σανό στον δρόμο και πέταξαν γάλα.

Αμέσως μετά έκαναν πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως υποστηρίζουν, το προωθούμενο ασφαλιστικό θα βάλει ταφόπλακα στον πρωτογενή τομέα και πιστεύουν ότι με τον αγώνα τους δεν θα περάσει.

Στην προσυγκέντρωση στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη βρέθηκε, στις 10:30, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαιρέτησε τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και δήλωσε ότι μαζί με τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, «θα μπλοκάρουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης» για «να φύγει όλο το μνημονιακό τόξο, το μνημονιακό σκηνικό. Και αυτό θα γίνει μέσα στο 2016».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρτα τρακτέρ αποκλεισμός εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ