Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παυλόπουλο στο Προεδρικό - Ολος ο διάλογος - iefimerida.gr

Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παυλόπουλο στο Προεδρικό - Ολος ο διάλογος

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες οι δύο άνδρες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση, με προτάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία».

Είπε ακόμη πως «ιδίως μετά τις περιοδείες του στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα στην Νέα Δημοκρατία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες και αλλά και τις προσδοκίες τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη και ευχήθηκε καλή δύναμη στον κ. Μητσοτάκη επεσήμανε: «Είναι κοινός τόπος ότι η παράταξή σας άνοιξε το δρόμο της χώρας στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι και υπό την ηγεσία σας, η παράταξη θα συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση της θέσης της χώρας στην Ευρώπη, ιδίως σήμερα που δοκιμάζεται για λόγους οικονομικούς και ανθρωπιστικούς η ενότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

Ολος ο διάλογος Μητσοτάκη-Παυλόπουλου

  • Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ καταρχάς για τα συγχαρητήριά σας, τα οποία μου διαβιβάσατε, και τις ευχές σας. Είχα την ευκαιρία, ξέρετε, σ’αυτήν την τρίμηνη προεκλογική περίοδο να επισκεφθώ όλη την Ελλάδα, να συνομιλήσω με πολλούς πολίτες, ν’ακούσω και τις ανησυχίες τους, αλλά και τις προσδοκίες τους. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο. Θα είμαστε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου.
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, και πάλι συγχαρητήρια για την εκλογή σας και καλή δύναμη κατά την επιτέλεση των καθηκόντων σας. Αποτελεί κοινό τόπο ότι η Παράταξη, της οποίας πλέον ηγείσθε είναι εκείνη, η οποία άνοιξε τον δρόμο της Χώρας μας στην Ευρώπη, την τότε ΕΟΚ, νυν Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαι βέβαιος ότι και υπό την ηγεσία σας θα συμβάλει καθοριστικώς ώστε να εδραιωθεί η θέση της Χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Ιδίως υπό την σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου δοκιμάζεται, κυριολεκτικώς, για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς, η συνοχή και το μέλλον του όλου Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος. Και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη.
  • Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Νάστε καλά.-
Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παυλόπουλο στο Προεδρικό - Ολος ο διάλογος | iefimerida.gr 0
Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παυλόπουλο στο Προεδρικό - Ολος ο διάλογος | iefimerida.gr 1
Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παυλόπουλο στο Προεδρικό - Ολος ο διάλογος | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ