Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα σε Κοντονή και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα σε Κοντονή και Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε συνδυασμό ότι δεν παρενέβη για το αντικείμενο που χτύπησε τον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, οδήγησαν σε πλήρη ρήξη τις σχέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού με το τριφύλλι.

Τεταμένες είναι πλέον οι σχέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τον Παναθηναϊκό, μετά την απόφασή του να κλείσει τη Θύρα 13 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ, η οποία αναφέρει πως ο Κοντονής ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό υπήρξαν ήδη αντιδράσεις με το ειρηνικό συλλαλητήριο περίπου 300 οπαδών της ομάδας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και την Πέμπτη, μετά την αναμέτρηση με την Κούμπαν στις 19:00 για το TOP-16 της Euroleague.

Στην UEFA ο Κοντονής

Την ίδια ώρα, ο Κοντονής σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει επιστολή στην UEFA με παράπονα προς την ΕΠΟ για μη τήρηση των κανονισμών βάσει των όσων έγιναν στα Χανιά με τον αναπτήρα που έπεσε στο γήπεδο και δεν σημείωσε στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας.

Πριν πάντως από αυτή την κίνηση η ΓΓΑ φρόντισε με ανακοίνωσή της να διευκρινίσει πως θα ερευνηθούν τα όσα έγιναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ