Κλειστά τα σχολεία σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φθιώτιδα - iefimerida.gr

Κλειστά τα σχολεία σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φθιώτιδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία σε Φθιώτιδα και Τρίκαλα, λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων χιονοπτώσεων που πλήττουν τις περιοχές από χθες το βράδυ.

Στη Λαμία, οι υπηρεσίες έδωσαν μάχη με το χιονιά όλη τη νύχτα, ώστε να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Εν τούτοις, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από το Δήμο Λοκρών, όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Με απόφαση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, σε συνεννόηση με τους Δημάρχους του Νομού και τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, δε θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία σε όλο το νομό Φθιώτιδας, πλην του Δήμου Λοκρών , λόγω της εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

Ανάλογη απόφαση έχει ανακοινωθεί και για Τρίκαλα, Καρδίτσα και το Δήμο Σοφάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολεία χιόνια Τρίκαλα Φθιώτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ