Φωτήλας: Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Φωτήλας: Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» έβαλε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστηρίζοντας που το κόμμα του θα πρέπει να συμπορευτεί με τη ΝΔ.

Την ώρα που επικρατεί ταραχή στην Κεντροαριστερά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να κάνει λόγο για συγχωνεύσεις κομμάτων και κινημάτων, έρχεται ο βουλευτής του Ποταμιού και υποστηρίζει πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη πρέπει να τα βρει με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Αχαϊας του κόμματος Ιάσων Φωτήλας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» υποστήριξε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησε μια νέα δυναμική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που δεν υπήρχε επί προεδρίας Μεϊμαράκη.

Ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι δεν έχει μοιραστεί την άποψή του αυτή με τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη και ότι θα το κάνει στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Η αντίδραση του Ποταμιού

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Ποταμιού σχολίασε τα εξής μετά τις δηλώσεις Φωτήλα: «Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιάσον Φωτήλας ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ