Η κυβέρνηση θα ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση θα ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επικοινωνιακή αντεπίθεση την επόμενη εβδομάδα και θα ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή το θέμα του Ασφαλιστικού.

Το Μέγαρο Μαξίμου θα προσπαθεί τις επόμενες ημέρες να καταδείξει τις τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές που χωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ. Θα υπενθυμίζουν το σκληρό πρόσωπο της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και τα πεπραγμένα του κ. Μητσοτάκη επί θητείας του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως θα πρέπει επιτέλους το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί τόσο για το θέμα του Ασφαλιστικού όσο και για της Διοικητικής μεταρρύθμισης. Χαρακτηριστά αναφέρουν πως δεν μπορεί να κρύβεται η νεοεκλεγείσα ηγεσία της ΝΔ και να εμφανίζεται ως η προσωποποίηση της μεταρρύθμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ