Η ΝΔ θέλει να κόψει τα φτερά του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Η ΝΔ θέλει να κόψει τα φτερά του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο της ΝΔ βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Από τη Συγγρού ξεκαθαρίζουν πως για να βρεθεί κοινός τόπος στο σίριαλ του διορισμού των μελών του ΕΣΡ θα πρέπει να περιοριστούν οι υπεραρμοδιότητες του Νίκου Παππά.

Ενδεικτικό είναι πως η ΝΔ υποστηρίζει πως δεν θα πρέπει να περνούν από τον υπουργό Επικρατείας τα θέματα του αριθμού των αδειών, του τιμήματος, αλλά ούτε και η τιμή εκκίνησης.

Μάλιστα από το «γαλάζιο» στρατόπεδο υποστηρίζουν πως η ΝΔ είναι καταφανώς υπέρ των ανεξάρτητων Αρχών, όπως το ΕΣΡ, αρκεί αυτές να είναι ανεξάρτητες και όχι «ξεδοντιασμένες». Ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει όλα να περνούν από την ανεξάρτητη Αρχή και να μην υπάρχει καμία πολιτική εμπλοκή.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρχει πάντοτε η υποψία συναλλαγής της με τη διαπλοκή, κάτι που θα καθιστά όσους εμπλέκονται «τροχονόμους της διαπλοκής», αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ