Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κρύο χτύπησε και την δική μας πόρτα δίνοντάς μας την ευκαιρία να ντυθούμε λίγο διαφορετικά, προσθέτοντας τα καπέλα και τα σκουφιά στην γκαρνταρόμπα μας.

Αν λοιπόν μέχρι τώρα τα είχατε καταχωνιάσει κάπου βαθιά στην ντουλάπα σας, τώρα ήρθε η ώρα να τα βγάλετε και να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα χτενίσματα για να δείξετε εντυπωσιακές.

Το γούνινο

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φορέστε το κάνοντας μία ελαφριά ανέμελη αλογοουρά. Έτσι θα δείξει πιο όμορφο και θα τραβήξει το βλέμμα από τα μαλλιά σας ειδικά αν αυτά είναι μακρυά.

Το μποέμικο

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στεγνώστε απλά τα μαλλιά σας, απλώνοντας προηγουμένως λίγο αφρό για να αποκτήσουν ένα κυματιστό λουκ. Αν θέλετε να κάνετε την διαφορά, φτιάξτε δύο -τρεις λεπτές πλεξούδες.

Ο σκούφος

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σε συνδυασμό με δύο πλεξούδες είναι ότι πιο must για τον χειμώνα. Προτιμήστε κάτι διαφορετικό. Ξεκινήστε για παράδειγμα με μία κλασική πλεξούδα ή μία πλεξούδα ψαροκόκαλο για να συνεχίσετε με απλούς κόμπους και στη συνέχεια πάλι πλεξούδα.

Το κομψό

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πιο κομψό και επίσημο. Η κοτσίδα στο πλάι είναι και αυτή στη μόδα, ειδικά αν συνοδεύεται με ένα ιδιαίτερο καπέλο. Ισιώστε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια δέστε τα στο πλάι, για να έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Για το σκι

Καπέλο το χειμώνα -Πώς να το φορέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Θα κατέβεις με φόρα την πλαγιά και ο αέρας θα σου παίρνει ούτως ή άλλως τα μαλλιά. Για αυτό κάνε ένα sleek look από την ρίζα μέχρι την μέση και μετά ξύστα με την χτένα. Βάλε λίγη λακ, συνέχισε τούφα τούφα με το ξύσιμο και δέστα. Θα ξεχωρίζεις σε όλο το σαλέ.

Πηγή: Elle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χειμώνας μαλλιά καπέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ