Στην Αθήνα σήμερα ο Μπόργιανς -Συνάντηση με Τσίπρα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα σήμερα ο Μπόργιανς -Συνάντηση με Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Βάλτερ Μπόργιανς.

Ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας, θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμφωνία με αντικείμενο την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η συμφωνία θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά σεμινάρια για 50 φορολογικούς υπαλλήλους σε εκπαιδευτικά κέντρα του κρατιδίου καθώς και επίσκεψη εμπειρογνωμόνων στην Ελλάδα που θα βοηθήσουν στην εφαρμογή και υλοποίηση δράσεων που θα έχουν αποφασισθεί από κοινού.

Ακόμη, προβλέπεται ανταλλαγή τεχνογνωσίας σχετικά με την οικοδόμηση ηλεκτρονικής διαχείρισης κινδύνου ως αποτελεσματικό μέσο για την ευαισθητοποιημένη για ενδεχόμενους κινδύνους επιλογή υποθέσεων ελέγχου, αλλά και ανταλλαγή πληροφοριών για τη λειτουργία μητρώου διαφθοράς για τα δημόσια έργα και απόκτηση φορολογικών στοιχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βάλτερ Μπόργιανς Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ