Προσκλητήριο Θεοδωράκη στους μεταρρυθμιστές -Δεν φοβάμαι τον Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Προσκλητήριο Θεοδωράκη στους μεταρρυθμιστές -Δεν φοβάμαι τον Μητσοτάκη

(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιγμα σε πολιτικούς που έχουν δείξει ότι τολμούν στις μεταρρυθμίσεις, όπως αναφέρει, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στα «Νέα», ο επικεφαλής του Ποταμιού κατονόμασε σε αυτό το πλαίσιο τον Τάσο Γιαννίτση, την Αννα Διαμαντοπούλου και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Απαντώντας στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «ο δρόμος για τις μεγάλες παρατάξεις δεν περνάει μέσα από τις χειραψίες», διατυπώνοντας μία σειρά ερωτημάτων για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ όπως για την άρση μονιμότητας στο Δημόσιο, την Παιδεία και το σύμφωνο συμβίωσης.

Σε ερώτηση για το αν φοβάται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε «Δεν είμαι δεξιός για να τον φοβάμαι. Οι δεξιοί πρέπει να φοβούνται που θα τους μεταμορφώσει σε κεντρώους», ενώ στο δίλημμα για το αν θα επέλεγε ως σύμμαχο τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, ή τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι θα τους περνούσε από το «τεστ» των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «έχει ήδη μείνει μεταξεταστέος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ