Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Θεοδωράκης-Θα συναντηθεί με φορείς και οινοπαραγωγούς - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Θεοδωράκης-Θα συναντηθεί με φορείς και οινοπαραγωγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά επαφών στη Θεσσαλονίκη θα έχει το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει προσκληθεί αύριο στις 7 το απόγευμα από την «Ένωση Κωφών Βορείου Ελλάδος» να παραστεί στην κοπή της πίτας τους.
Αμέσως μετά, στις 9 το βράδυ, θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στο ετήσιο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής.


Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος στα γραφεία τους.

Πολλά τα προβλήματα του αμπελοοινικού τομέα, οι οποίοι προχωρούν σε απεργία τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου για πρώτη φορά στην ιστορία του κλάδου τους. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του Ποταμιού θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πάρει μέρος στην Περιφερειακή Συνάντηση Εθελοντών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και θέματα που αφορούν το συνέδριο του Κινήματος, που θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ