Καμμένος: Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης με την εκλογή Μητσοτάκη -Διαρροές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Καμμένος: Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης με την εκλογή Μητσοτάκη -Διαρροές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές στον πολιτικό χάρτη της χώρας εκτιμά ότι φέρνει η εκλογή Μητσοτάκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και υποστηρίζει ότι και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ θα υπάρξουν διαρροές.

«Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βενιζέλο, οι οποίοι ξεκάθαρα είχαν αρχίσει μια προσπάθεια δημιουργίας ενός λεγόμενου ευρωπαϊκού κόμματος, αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη στον κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα λόγω του ότι υπάρχουν ανοιχτές ποινικές υποθέσεις», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναλύοντας το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται ο κ. Καμμένος είπε: «Θεωρώ σημαντικό ότι εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης, διότι πλέον θα έχουμε από τη μία πλευρά μία νεοφιλελεύθερη τακτική, που ο υπουργός γελάει και ευχαριστιέται όταν απολύει δημοσίους υπαλλήλους ή όταν απολύει υπάλληλους ή όταν κλείνει υπηρεσίες και από την άλλη πλευρά την κοινωνική ευαισθησία.

Και αυτό δεν είναι μόνο αριστερό, είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο αντιπροσωπεύει βεβαίως την πολιτική της αριστεράς στο δημόσιο λόγο, αλλά αντιπροσωπεύει και εκείνο το κομμάτι του κέντρου και της κεντροδεξιάς το οποίο αναφέρεται στο ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και την κοινωνική ευαισθησία που πρώτος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφερε στη χώρα το 1974, όταν ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία.»

«Έχουμε πλέον ξεκάθαρες σχέσεις. Από τη μία πλευρά θα έχουμε τον νεοφιλελευθερισμό μαζί με τους ακροδεξιούς συνεργαζόμενους που πλέον μπαίνουν μέσα στον κύριο κορμό της Νέας Δημοκρατίας, με τις δικές τους απόψεις και από την άλλη πλευρά εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ως κυβερνητικοί εταίροι την τιμή να εκπροσωπούμε εκείνο το κομμάτι του κέντρου και της κεντροδεξιάς που εκπροσωπεί την κοινωνική ευαισθησία και τη διατήρηση του ρόλου του κράτους ως ρυθμιστή, ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ