Δύσκολα θα γλιτώσει τη ρήτρα ο Παναθηναϊκός - 300.000 προς τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Δύσκολα θα γλιτώσει τη ρήτρα ο Παναθηναϊκός - 300.000 προς τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολα θα αποφύγει την πληρωμή της ρήτρας ύψους 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Live Sport, η οικογένεια του Βλαχοδήμου είχε ψάξει από μόνη της και πριν προκύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να μάθει πόσο δυνατή ήταν η ρήτρα που είχε τοποθετηθεί κατά την αποδέσμευση του Ελληνα άσου από τους ερυθρόλευκους.

Είχε μάλιστα απευθυνθεί σε έναν Γερμανό δικηγόρο, ο οποίος ειδικεύεται πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα. Η ενημέρωση που είχε ήταν πως η ρήτρα θα ήταν αδύνατο να μην πληρωθεί ακόμη και αν ο παίκτης δεν έπαιζε ούτε λεπτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Αρκούσε μόνο η παρουσίαση ενός νέου δελτίου σε σύλλογο.

Ολα αυτά συνηγορούν στο συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να πληρώσει το ποσό των 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τους δύο συλλόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ