Τυπικός σε... όλα του - Με εξάρα στους «8» ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Τυπικός σε... όλα του - Με εξάρα στους «8» ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΑΟ Χανίων, τον οποίο και φιλοδώρησε με έξι γκολ, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» που έπαιζαν σε υψηλή ταχύτητα από την αρχή, κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4’ με τον Ζντιέλαρ να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και ενώ λίγο νωρίτερα του είχε στρώσει την μπάλα ο Αυλωνίτης. Ο Ολυμπιακός έβαλε πολύ γρήγορα και δεύτερο τέρμα, το οποίο ήταν και το καλύτερο της αναμέτρησης, όταν ο Κασάμι με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Σεμπά. Μπορεί να μην ήρθε το 3-0 στο 20’, καθώς ο Πρίφτης απέκρουσε το κακοχτυπημένο πέναλτι του Φουστέρ που κέρδισε ο Πουλίδο από το σπρώξιμο του Μπριλάκη. Ωστόσο, φαινόταν ότι θα έρθει αργά ή γρήγορα και τελικά έγινε στο 36’ όταν ο Πουλίδο -διανύοντας αρχικά μισό γήπεδο- έδωσε έτοιμο γκολ στον Σεμπά που είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς. Ο Μεξικανός έδωσε έτοιμο γκολ και στον Κασάμι που απλά «φύσηξε» την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πουλίδο άλλαξε ρόλο και από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 73’ και ανταμείφθηκε για την πολύ καλή του παρουσία στην αναμέτρηση, καθώς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ερνάνε και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φουστέρ, που βρήκε λίγο χώρο και εκτέλεσε τον Πρίφτη, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Χανιά Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ