Χιονοστιβάδα παρέσυρε μαθητές στις γαλλικές Αλπεις -Τουλάχιστον 3 νεκροί, 5 αγνοούμενοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Χιονοστιβάδα παρέσυρε μαθητές στις γαλλικές Αλπεις -Τουλάχιστον 3 νεκροί, 5 αγνοούμενοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ομάδα 9 μαθητών και ενός καθηγητή παρασύρθηκε από μία χιονοστιβάδα στις γαλλικές Αλπεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας από αυτούς, ενώ 3 τραυματίστηκαν σοβαρά και 5 αγνοούνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκαναν σκι στο θέρετρο Λε Ντεζ Αλπ, σε πίστα που ήταν κλειστή για το κοινό, όταν σχηματίστηκε η χιονοστιβάδα, στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα). Τη ζωή του έχασε ένα 14χρονο αγόρι, που θάφτηκε στο χιόνι, σύμφωνα με αξιωματούχους της περιοχής τους οποίους επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι τέσσερις μαθητές εντοπίστηκαν έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ ο καθηγητής τους βρέθηκε αναίσθητος. Η πυκνή χιονόπτωση των τελευταίων ημερών στην περιοχή οδήγησε σε μεγάλο κίνδυνο για χιονοστιβάδες στις γαλλικές Αλπεις.

Χιονοστιβάδα παρέσυρε μαθητές στις γαλλικές Αλπεις -Τουλάχιστον 3 νεκροί, 5 αγνοούμενοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαλλικές Αλπεις Χιονοστιβάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ