Η ιστορία ενός ζευγαριού -Χώρισαν και παντρεύτηκαν ξανά μετά από 23 χρόνια - iefimerida.gr

Η ιστορία ενός ζευγαριού -Χώρισαν και παντρεύτηκαν ξανά μετά από 23 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως άμα «σπάσει» το γυαλί της σχέσης δεν ξανακολλάει. Στις περισσότερες σχέσεις ισχύει, αλλά κάποιες αλλάζουν το κλισέ και φτιάχνουν ρομαντικές ιστορίες, που θυμίζουν ταινίες.

Μία από αυτές είναι και η ιστορία της Ροζ και του Ιάν Ελις. Οι δυο τους είχαν πρωτογνωριστεί το 1967 και αρραβωνιάστηκαν λίγους μήνες μετά. Τον επόμενο χρόνο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η Ροζ λέει πως δεν η πρώτη τους συνάντηση «δεν ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρχε σίγουρα έλξη», μάλιστα το χαρακτηρίζει ως έναν «ανεμοστρόβιλο ρομαντισμού».

Δυστυχώς, το ζευγάρι δεν άντεξε και χώρισε μετά από 23 χρόνια έγγαμου βίου, ωστόσο, παρέμειναν φίλοι, μιας και είχαν τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια.

Χρόνια αργότερα και οι δύο ξαναπαντρεύτηκαν με τους συζύγους τους να πεθαίνουν. Αν και δεν είχαν πολλές επαφές, ο γάμος του γιου τους τους ένωσε ξανά.

Μετά από 23 χρόνια χωρισμού, άρχισαν να βγαίνουν και να ταξιδεύουν. Οπως αποκαλύπτει η Ροζ και οι δύο συνειδητοποίησαν πως είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους, αποφάσισαν να ξαναπαντρευτούν.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα παντρευτώ ξανά, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη, πως τα καταφέραμε», δήλωσε η Ροζ.

«Είναι σαν κάναμε έναν πλήρη κύκλο», προσέθεσε, λέγοντας πως έχει κρατήσει το παλιό της δαχτυλίδι και πως θα το συμπεριλάβει στα σχέδια του νέου της γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι χωρισμός γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ