Σήμερα στάση εργασίας στο Μέγαρο Μουσικής. Τι αναβάλλεται και τι ακυρώνεται - iefimerida.gr

Σήμερα στάση εργασίας στο Μέγαρο Μουσικής. Τι αναβάλλεται και τι ακυρώνεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έναρξη σειράς κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής. Διεκδικούν δεδουλευμένα, αλλά και οριστική λύση που να διασφαλίζει το μέλλον του Οργανισμού.

Η πρώτη κινητοποίηση πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, οπότε και θα προχωρήσουν σε δύο τρίωρες στάσεις εργασίας (από τις 10.00-13.00 και 18.00-21.00).

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν «Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρά την ανασφάλεια και το γεγονός ότι από τον Μάιο του 2015 συνεχίζουν να ζουν με πληρωμές "έναντι" της μισθοδοσίας τους, έφεραν σε πέρας με επαγγελματισμό τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε όλες τις αίθουσες αλλά και στο Παγοδρόμιο, ενώ σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων συνέρρευσαν στους χώρους του περισσότεροι από 50.000 θεατές και επισκέπτες».

Το Μέγαρο Μουσικής ανακοινώνει ότι λόγω της εξαγγελθείσας στάσης εργασίας τροποποιεί το πρόγραμμά του:

  • Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση «Άραγε είχαν ατμοκίνητη αντλία οι Πτολεμαίοι;» (Διάλεξη του Καθηγητή Θεοδόση Π. Τάσιου στο πλαίσιο του Megaron Plus), και η οποία πλέον θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 19.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων θα αρχίσει στις 17.30 της ίδιας ημέρας.
  • Μετατίθεται για την 21.00, η ώρα έναρξης της προγραμματισμένης για την θεατρικής παράστασης «Ο Γάμος του Φίγκαρο».
  • Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 θεατρική παράσταση «Ο γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ