Ναμπίλ Φαντλί: Αυτός είναι ο καμικάζι που σκόρπισε τον τρόμο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ναμπίλ Φαντλί: Αυτός είναι ο καμικάζι που σκόρπισε τον τρόμο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Ναμπίλ Φαντλί. Σύμφωνα με την Αγκυρα αυτός είναι ο 28χρονος καμικάζι που σκόρπισε το θάνατο στην πλατεία Σουλτάν Αχμέτ ανάμεσα στο Μπλε Τζαμί και την Αγιά Σοφιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ναμπίλ Φαντλί το πρωί της Τρίτης πυροδότησε εκρηκτικά και σκότωσε 10 τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 28χρονος βομβιστής είχε μπει στην Τουρκία στις 5 Ιανουαρίου από τη Συρία και είχε εμφανιστεί σε τμήμα καταγραφής αλλοδαπών στο Ζειτινμπουρνού.
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο σε σχέση με την χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη από την οποία έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, εκ των οποίων τουλάχιστον οκτώ Γερμανοί τουρίστες.

Ναμπίλ Φαντλί: Αυτός είναι ο καμικάζι που σκόρπισε τον τρόμο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση
Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά.
"Ένας άνθρωπος τέθηκε χθες το βράδυ υπό κράτηση μετά την επίθεση αυτή. Η έρευνα συνεχίζεται σχολαστικά και με την μεγαλύτερη προσοχή", πρόσθεσε ο Αλά σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Γερμανό ομόλογό του Τόμας ντε Μεζιέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ