Ραγκούσης: «Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία» - iefimerida.gr

Ραγκούσης: «Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία»

Ραγκούσης: «Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη τους στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξέφρασαν με τις δηλώσεις τους ο Γιάννης Ραγκούσης και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε σήμερα το απόγευμα μετά το υπουργικό: «Αποδείξαμε ότι είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία και υπηρετούμε τον τόπο. Η ενότητα της παράταξης είναι εκ των ων ουκ άνευ, ενόψει και της αυριανής παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή.» και πρόσθεσε «Επιβάλλεται, στο κομματικό σύστημα της χώρας να λειτουργήσει πλέον στην σωστή κατεύθυνση της συνεννόησης και της συναίνεσης με σκοπό την έξοδο της χώρας από την κρίση. Αυτό που επιχειρείται, συμβαίνει στην πιο δύσκολη στιγμή για τον τόπο, από ένα πολιτικό σύστημα που λειτουργεί με αντιθέσεις από το 1974. Δημιουργείται η προσδοκία ότι κάτι νέο μπορεί να υπάρξει και γιά αυτό πρέπει αν είμαστε πολύ προσεκτικοί».
Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε «Αυτή η κυβέρνηση θα καταγραφεί στην ιστορία για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε. Είναι αντίστοιχη των κυβερνήσεων Τρικούπη και Βενιζέλου. Η στάση του πρωθυπουργού είναι μια στάση ευθύνης. Μες τις εξελίξεις που δρομολογεί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπεράνω κριτικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ