Δήμος Κερατσινίου: Ξεκίνησε κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ΟΛΠ - iefimerida.gr

Δήμος Κερατσινίου: Ξεκίνησε κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ΟΛΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαδικασία κατάσχεσης του ποσού των 6.826.489,17 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ΟΛΠ, για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Οργανισμού προς τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για μη καταβληθέντα δημοτικά τέλη, καθώς και τα σχετικά πρόστιμα, ξεκίνησε τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η κατάσχεση στηρίζεται σε τελεσίδικες αποφάσεις 1869/2014 και 2122/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πηγές, πάντως, από τον ΟΛΠ μιλώντας, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το θέμα, είπαν ότι πρόκειται για μια οικονομική διένεξη από το 2009, ενώ ανέφεραν ότι η σχετική διαδικασία έχει προσβληθεί εδώ και καιρό από το νομικό τμήμα του Οργανισμού και η υπόθεση ακόμα δεν έχει κριθεί.

«Όλοι έχουν πάρει το μήνυμα ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν κάνει ούτε χάρες ούτε εξαιρέσεις, ειδικά όσον αφορά σε εταιρείες που για πολλά χρόνια έχουν ωφεληθεί από την πόλη», τόνισε από την πλευρά του δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΠ Κερατσίνι οφειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ