ΠΑΣΟΚ για Σκουριές: Οι ιδεολογικές εμμονές της κυβέρνησης, πανωλεθρία για την εθνική οικονομία - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για Σκουριές: Οι ιδεολογικές εμμονές της κυβέρνησης, πανωλεθρία για την εθνική οικονομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν θριαμβεύουν οι ιδεολογικές εμμονές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τότε παθαίνει πανωλεθρία η περιφερειακή ανάπτυξη, η απασχόληση και η εθνική οικονομία επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την αναστολή εργασιών στα μεταλλεία Χαλκιδικής.

«Η αναστολή εργασιών στα μεταλλεία Χαλκιδικής, οδηγεί σε μια Ελλάδα της μεγαλύτερης ανεργίας. Όταν θριαμβεύουν οι ιδεολογικές εμμονές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τότε παθαίνουν πανωλεθρία η περιφερειακή ανάπτυξη, η απασχόληση και η εθνική οικονομία. Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο ορυκτός μας πλούτος, να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας και για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο αναπτυξιακός μας κατήφορος» τονίζεται σε ανακοίνωση του υπεύθυνου του Τομέα Υποδομών και Περιβάλλοντος, Γ. Μανιάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Eldorado Gold
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ