Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες από σήμερα – Έτοιμοι να βγουν και πάλι στους δρόμους - iefimerida.gr

Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες από σήμερα – Έτοιμοι να βγουν και πάλι στους δρόμους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συνελεύσεις και συλλαλητήρια ξεκινούν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και τις αλλαγές στη φορολογία.

Τα τρακτέρ έχουν ήδη βγει στους δρόμους της Καρδίτσας, ενώ στη Λάρισα αποφασίζουν τις επόμενες μέρες για την τακτική τους.

Ετοίμοι να βγουν στους δρόμους δηλώνουν οι αγρότες σε Πλατύκαμπο, Τύρναβο, Φάρσαλα, Αγιά- Τρίκαλα και Μαγνησία. Χθες συνεδρίασαν οι αγρότες της Χαλκιδικής, που δηλώνουν παρόν στις κινητοποιήσεις.

Οι αγροτικοί σύλλογοι που πρόσκεινται στην Πρωτοβουλία Αγροτών, σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη Βέροια, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες ενέργειές τους. Αύριο στις 10 το πρωί, μέλη της Πρωτοβουλίας θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε υποκαταστήματα του ΟΓΑ, ο οποίος, σύμφωνα με το σχέδιο για το ασφαλιστικό της κυβέρνησης, θα ενταχθεί στο κεντρικό ασφαλιστικό ταμείο.

Σε ανοικτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, αναμένεται να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ως το τελευταίο μέσο αντίδρασης.

Εκπρόσωποι των αγροτών έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες κινητοποιήσεις ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ