Μέσι: Ανταλλάζω 5 Χρυσές Μπάλες για ένα Μουντιάλ - iefimerida.gr

Μέσι: Ανταλλάζω 5 Χρυσές Μπάλες για ένα Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει πάρει τα πάντα στην καριέρα του. Σχεδόν...

Διότι το μόνο που δεν έχει κατακτήσει είναι ένα Μουντιάλ με την Αργεντινή. Και αυτό φαίνεται ότι του λείπει πολύ. Ο Λιονέλ Μέσι λίγο πριν την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» το παραδέχθηκε. «Θα αντάλλαζα πέντε Χρυσές Μπάλες για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα οι συλλογικοί τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και λαμπεροί απ' τους ατομικούς», είπε ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ φρόντισε να υποκλιθεί στο μεγαλείο και του Μέσι και του Ρονάλντο «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δίπλα σε δύο τεράστιους παίκτες, που είναι τα είδωλά μου και τους θαυμάζω! Αμφότεροι έχουν γράψει ιστορία. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τα βήματά τους τα επόμενα χρόνια»! Για τον συμπαίκτη του, βέβαια, τον Μέσι είχε λίγο μεγαλύτερη αγάπη: «Τον θαυμάζω όχι μόνο για τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και για το ποιόν του. Τον έχω… ερωτευτεί»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ