Οι ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Οι ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι φίλοι του μπάσκετ την Τρίτη 12 Ιανουαρίου και το διήμερο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου - Παρασκευή 15 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ και άλλα 6 παιχνίδια για την 3η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball, καθώς και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λιμόζ για την 2η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 19:00 με τον εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά κόντρα στη γαλλική ομάδα που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή από την «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, με τρεις αγώνες για την Euroleague Basketball. Στις 19:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) η μετάδοση του αγώνα Φενερμπαχτσέ – Λοκομοτίβ Κούμπαν σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 η Ουνικάχα Μάλαγα θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα, σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας .

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ, που θα προβληθεί στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή από το ΣΕΦ θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης. Νωρίτερα στις 19:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι Χίμκι – Λαμποράλ Κούτσα σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 7 ο αγώνας Αναντόλου Εφές – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Τέλος, στις 21:45 στο Novasports 4 θα μεταδοθεί η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Ουνικάχα Μάλαγα – Τσεντεβίτα και Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Euroleague top-16
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ