Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] - iefimerida.gr

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες]

Η πρώτη φωτογραφία της Λεά Σεϊντού για τον Louis Vuitton (Alasdair McLellan)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε η πρώτη επίσημη εμφάνιση. Χθες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία για τη συνεργασία της αριστοκράτισσας ηθοποιού για τον γαλλικό οίκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη Παριζιάνα βαθύπλουτη ηθοποιός -η οικονένειά της είναι μία από τις πλουσιότερες της χώρας- γίνεται πρωταγωνίστρια σε οίκο πρώτης γραμμής.

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εχουν προηγηθεί οι φωτογραφίες της σε καμπάνιες των ιταλικών οίκων Prada και Miu Miu και του νεοϋορκέζικου Rug & Bone. Και δεν είναι τυχαίο ότι η Λεά Σεϊντού είναι το αγαπημένο κορίτσι των οίκων πρώτης γραμμής, αφού μετά από κάθε δημόσια εμφάνισή της, τα περιοδικά μόδας εκθειάζουν το στυλ της. Το στυλ της είναι νεανικό, λίγο ρετρό, σέξι και πάντα κάπως εναλλακτικό.

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Αυτό αρέσει στους οίκους ειδικά αν έχουν πίσω τους μια μεγάλη κλασσική παράδοση, την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν από τη μία πλευρά και από την άλλη θέλουν να δείξουν ότι εξακολουθούν να καθορίζουν τις νέες τάσεις. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι φυσικά ο Louis Vuitton, με επικεφαλής σχεδιαστή, εδώ και δύο χρόνια, τον Ιταλό νεωτεριστή Νικολά Γκεσκιέρ (πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga).

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Η Λεά είναι μια πολύπλευρη γυναίκα, ανεξάρτητη και σύγχρονη, που αναμειγνύει τα στιλ και ενσαρκώνει απόλυτα τη γυναίκα Louis Vuitton», διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του γαλλικού οίκου για τη συνεργασία.

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οσο για τη Λεά, δήλωσε: «Αισθάνομαι εξαιρετικά υπερήφανη στη σκέψη ότι εκπροσωπώ ένα τέτοιο ισχυρό σύμβολο της γαλλικής κομψότητας, μια εμβληματική φίρμα, της οποίας τα αρχικά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θαυμάζω βαθύτατα τη δουλειά του Νικολά Γκεσκιέρ και κυρίως το ότι είναι νεωτεριστής. Η αδιάκοπη αναζήτηση του καινούριου είναι ένα στοιχείο που με εντυπωσιάζει».

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κι έτσι πλέον το όνομα της βραβευμένης με Σεζάρ ηθοποιού εντάσσεται στον κατάλογο με τις άλλες πρέσβειρες του οίκου: Μισέλ Γουίλιας, Τζένιφερ Κόνελι, Αλίσια Βίκαντερ και Ντούνα Μπέι. Μέσα στα καθήκοντά της είναι οι φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες των ρούχων και των αξεσουάρ καθώς και οι δημόσιες εμφανίσεις σε μεγάλα γκαλά και εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να εκπροσωπείται ο οίκος. Βεβαίως τώρα δεν πρόκειται να τη δούμε στις διαφημίσεις για την καλοκαιρινή κολεξιόν Louis Vuitton – το μοντέλο σ΄αυτές θα είναι o Τζέιντεν Σμιθ, γιος του Γουίλ Σμιθ και της Τζάντα Πίνκετ. Ναι σωστά διαβάσατε! Ο Τζέιντεν φωτογραφήθηκε με φούστα από τη γυναικεία σειρά Louis Vuitton Καλοκαίρι 2016 στην καμπάνια μαζί με τις γυναίκες μοντέλα. Την φωτογραφία ανάρτησε ο Νικολά Γκεσκιέρ στο instragram.

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Λεά Σεϊντού πάντως θα εμφανιστεί απόψε, με φόρεμα Louis Vuitton ραμμένο sur mesure, ως εκπρόσωπος του μεγάλου γαλλικού οίκου, στον επίσημο χορό της UNICEF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα Γαλλία πολυτέλεια πρέσβειρα UNICEF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ