Ρέππας: «Ο πρωθυπουργός κρατάει μία υπεύθυνη στάση» - iefimerida.gr

Ρέππας: «Ο πρωθυπουργός κρατάει μία υπεύθυνη στάση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας σε δηλώσεις του πριν το υπουργικό συμβούλιο υποστήριξε πως η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη είναι ένα κοινωνικό κεκτημένο και για το ΠΑΣΟΚ είναι ένα δόγμα της πολιτική του που δεν αλλάζει.

Αναφερόμενος στο Γιώργο Παπανδρέου δήλωσε πως ο πρωθυπουργός και τώρα, αλλά και παλιότερα ως υπουργός έπαιρνε σημαντικές πρωτοβουλίες και ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αυτός που πίεζε για τη δημιουργία του μηχανισμού στήριξης.

Ο κ.Ρέππας χαρακτήρισε υπεύθυνη τη στάση του πρωθυπουργό τονίζοντας «ο πρωθυπουργός κάνει και θα κάνει τα πάντα ώστε η θέση της Ελλάδας να είναι η καλύτερη». Τέλος επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να δείξει ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ