Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάουι: Τι έγραψε ο 44χρονος γιος του [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάουι: Τι έγραψε ο 44χρονος γιος του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O θρύλος της ροκ Ντέιβιντ Μπάουι πέθανε χθες, Κυριακή, από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών, ανακοίνωσαν σήμερα η οικογένειά του και οι επίσημοι λογαριασμοί του Βρετανού αστέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Ο Ντέιβιντ Μπάουι πέθανε ήσυχα σήμερα έχοντας δίπλα του την οικογένειά του έπειτα από μια γενναία μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο", αναφέρουν οι λογαριασμοί του στο Twitter και το Facebook, σε μήνυμα που έχει ημερομηνία 10 Ιανουαρίου.

Την είδηση του θανάτου του μεγάλου δημιουργού επιβεβαίωσε και ο γιος του Ντάνκαν Τζόουνς, ο οποίος συγκλονισμένος έγραψε στο Twitter: « Λυπάμαι αλλά είναι αλήθεια. Θα είμαι offline για λίγο καιρό. Αγάπη σε όλους».

Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάουι: Τι έγραψε ο 44χρονος γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε συνέντευξή του χρόνια πριν στην Daily Mail, ο 44χρονος σκηνοθέτης είχε μιλήσει για την σχέση του με τον διάσημο πατέρα του. «Σε κάθε περίπτωση η παιδική μου ηλικία ήταν εκπληκτική. Ταξιδεύαμε σε όλο τον κόσμο και περνούσαμε υπέροχα».

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πατέρας. Μου έδωσε το χρόνο και τη στήριξη να βρω το δρόμο μου και να έχω εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνω και ό,τι είμαι σήμερα», είχε πει για τον πατέρα του.

Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάουι: Τι έγραψε ο 44χρονος γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάουι: Τι έγραψε ο 44χρονος γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ