Πανιώνιος: Πήρε νίκη (1-0 τον Ηρακλή) και... παίρνει Σαλπιγγίδη-Τζανδάρη - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Πήρε νίκη (1-0 τον Ηρακλή) και... παίρνει Σαλπιγγίδη-Τζανδάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαναπήρε... φόρα ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή, στη 17η αγωνιστική της Super League.

Μοναδικός… διασωθέντας για τον κάκιστο «γηραιό» ο Χουάντερσον, ο οποίος είπε «όχι» δύο φορές στους Νεοσμυρνιώτες, όμως, τελικά, ο Ανσαριφάρντ κατάφερε να τον νικήσει και να χαρίσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.
Με το τρίποντο αυτό ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα του Αστέρα στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε ξανά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Στην ένατη θέση με 21 έμεινε ο Ηρακλής.

Έχει ανοίξει η όρεξη των ανθρώπων του Πανιωνίου, λόγω και της εξαιρετικής φετινής πορείας και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα!

Στο πλαίσιο αυτό είναι μια… ανάσα απ’ το να αποκτήσουν τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Φάνη Τζανδάρη. Ο πρώτος έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε, ενώ κι ο δεύτερος έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για να συνεχίσει στην Πλατεία, με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό.

Άλλος είναι ο Αστέρας, όμως άλλος έλαμψε τελικά. Ο Παναιτωλικός έδειξε με την πολύ ωραία κατά διαστήματα εμφάνισή του και την επικράτησή του με 2-1 χάρις στα γκολ των Ρουσκουσέδα και Παπάζογλου (είχε ισοφαρίσει ο Γιάννου) κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης ότι αδικείται από την βαθμολογική του θέση και πλέον αρχίζει να κοιτάζει ψηλότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ