Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητές είμαστε όλοι και έτσι θα βαδίσουμε - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητές είμαστε όλοι και έτσι θα βαδίσουμε

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμά του ότι από την εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχουν ηττημένοι, επανέλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ, ενώ αργότερα θα πάει στο παλιό δημαρχείο του Υμηττού προκειμένου να ψηφίσει.

«Σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή για τη ΝΔ και τη δημοκρατία», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι σε αυτή τη διαδικασία μετέχουν όλοι εκείνοι που θέλουν να γυρίσει σελίδα το κόμμα.

«Το μήνυμά τους είναι από αύριο η ΝΔ να χαράξει νέα πορεία, να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα, κυβερνητικό, και να ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι η δημοκρατία, μέσα στη ΝΔ, και νικητές είμαστε όλοι. Ετσι θα βαδίσουμε», κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ΝΔ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ