Αγιος... Ανέστης - Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 την Ξάνθη - iefimerida.gr

Αγιος... Ανέστης - Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 την Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μόλις καιρό μετά την απίστευτη γκάφα του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Ανέστης έγινε ήρωας για την ΑΕΚ, αποκρούοντας αμφισβητούμενο πέναλτι και κλειδώνοντας δύσκολη νίκη (2-1) επί της Ξάνθης.

Καθοριστικός ξανά ο Μπαρμπόσα, πέτυχε νέα γκολάρα και μαζί με τον Αραβίδη υπέγραψαν την επικράτηση που είχε αμφισβητήσει προσωρινά το όμορφο τέρμα του Σολτάνι. Άστοχοι σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους οι «κιτρινόμαυροι», τα βρήκαν σκούρα από τον (επίσης εξαιρετικό) Τσέναμο και το σκληρό παιχνίδι των ακριτών, αλλά πανηγύρισαν το τρίποντο που τους κρατά -ό,τι κι αν γίνει- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα χρειάστηκε ο κόσμος στο τέλος, με τη νέα οπισθοχώρηση που σήμανε ο Πογιέτ (μέσω του γνώριμου πλέον 3-5-2) να βάζει την Ξάνθη στην περιοχή και να προκαλεί καρδιοχτύπια στις καθυστερήσεις.

Τα άλλα δύο παιχνίδια Ατρόμητος - Πλατανιάς και Βέροια - Πανθρακικός έληξαν 0-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ανεστης Ξάνθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ