Bild προς Μέρκελ: «Θέλουμε και εμείς δημοψήφισμα για την Ελλάδα!» - iefimerida.gr

Bild προς Μέρκελ: «Θέλουμε και εμείς δημοψήφισμα για την Ελλάδα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον τίτλο «πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες», η γερμανική εφημερίδα Bild καλεί τη Γερμανίδα καγκελάριο να δώσει λόγο στο Γερμανικό λαό «για να βγουν οι Έλληνες πτωχευμένοι από την ευρωζώνη».

«Φτάνει πια! Εγγυώμαστε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσουμε τους Έλληνες από την πτώχευση και τώρα θέλουν πρώτα να αποφασίσουν αν θα κάνουν οικονομίες. Κυρία Μέρκελ, και εμείς θέλουμε δημοψήφισμα!», αναφωνεί η Bild.

Η εφημερίδα διερωτάται αν και για πόσο θα πρέπει να πληρώνουν οι Γερμανοί πολίτες την «ελληνική ακαταστασία, τη σπατάλη, και το διεφθαρμένο και σαθρό κράτος».

«Θα έπρεπε να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στη Γερμανία επίσης για την προγραμματισμένη αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών που προβλέπει ένα μόνιμο μηχανισμό διάσωσης. Αποφάσεις τέτοιας σημασίας δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται χωρίς το λαό», δήλωσε στην εφημερίδα ο Τόμας Σίλμπεχορν, μέλος του CSU, του βαυαρικού συντηρητικού κόμματος που είναι μέλος του συνασπισμού της Αγγελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ