Τέλος ο Λοπετέγι από την Πόρτο – Στο «κάδρο» ο Σίλβα του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Τέλος ο Λοπετέγι από την Πόρτο – Στο «κάδρο» ο Σίλβα του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λύση της συνεργασίας της με τον Γιούλεν Λοπετέγι προχώρησε η Πόρτο, επιβεβαίωνοντας ένα σενάριο που έπαιζε έντονα τις τελευταίες ημέρες στον πορτογαλικό Τύπο.

Η μέτρια φετινή πορεία της Πόρτο, σε συνδυασμό με την αποτυχία κατάκτησης κάποιου τίτλου πέρυσι, αποτέλεσαν τις σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής για τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Λοπετέγι αποτελεί παρελθόν και πλέον όλοι αναζητούν τον αντικατάστατη του, με τον Μάρκο Σίλβα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των διοικούντων το σύλλογο. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού εκτός του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, έχει ένα ακόμη εμπόδιο επιστροφής στη χώρα του.

Οταν αποδεσμεύθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκειμένου να υπογράψει στην ελληνική ομάδα, έβαλε την υπογραφή του σε μια ρήτρα, σύμφωνα με την οποία, όποια πορτογαλική ομάδα τον προσλάβει θα πρέπει να πληρώσει στην Σπόρτινγκ ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πόρτο γιουλεν λοπετεγι μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ