«Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» - iefimerida.gr

«Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πάρει πίσω το δημοψήφισμα ζητά από τον πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι δνε μπορεί να τίθεται το καισαρικό σύνθημα ή εγώ ή η δραχμή. Ζήτησε δε τόσο από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου όσο και από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν από ένα βήμα πίσω.Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega επισήμανε ότι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και συμπλήρωσε ότι θα τοποθετηθεί αφού δει τις σημερινές κινήσεις του πρωθυπουργού.

Την ίδα ώρα ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος ζητούσε ενότητα, νηφαλιότητα και ψυχραιμία υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να παίζει κανείς με τη χώρα. «Πρέπει συντεταγμένα το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει. Η πατρίδα είναι πάνω από όλους», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος δε στις χθεσινές δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ είπε ότι θεωρεί απαράδεκτο να μας υπαγορεύει το ερώτημα και το χρόνο. «Ας μας πει και το αποτέλεσμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ