Ο Πατούλης αυτοτρολάρεται στο Facebook για το ολόχρυσο σαλόνι του -Αποστόμωσε τους πάντες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πατούλης αυτοτρολάρεται στο Facebook για το ολόχρυσο σαλόνι του -Αποστόμωσε τους πάντες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχή έγινε με τις φωτογραφίες που ο ίδιος πόσταρε στο Facebook για «Χρόνια Πολλά» μέσα από το σαλόνι του. Πολλοί σχολίασαν, με χιουμοριστικό τρόπο, τη χρυσή διακόσμηση. Η σύζυγός τους ξαναφωτογραφήθηκε για περιοδικό με φόντο το χρυσό διάκοσμο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν πάλι ρέστα. Ο λόγος για τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος, όμως, όπως αποδεικνύεται, έχει πολύ χιούμορ και με μία ανάρτησή του αυτοτρολάρεται και αποστομώνει τους πάντες!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, αφού έκανε πριν μερικές ημέρες μια ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας απαντούσε, με εξαιρετική ευγένεια, στους κακόβουλους, χθες, μετά και τη χολιγουντιανή φωτογράφιση της συζύγου του Μαρίνας, απέδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και άρα την ευφυΐα να διακωμωδήσει τον χαμό που προκλήθηκε στο Διαδίκτυο, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει πλάκα καλύτερα από όλους τους άλλους!

Ετσι, πόσταρε χθες μια φωτογραφία του με «χρυσά» σοκολατάκια γράφοντας: «Και επειδή αυτό δεν το έχω δει να παίζει πουθενά... Ο Πατούλης κερνάει ΜΟΝΟ χρυσά σοκολατάκια»!

Ο Πατούλης αυτοτρολάρεται στο Facebook για το ολόχρυσο σαλόνι του -Αποστόμωσε τους πάντες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Πατούλης αυτοτρολάρεται στο Facebook για το ολόχρυσο σαλόνι του -Αποστόμωσε τους πάντες [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Πατούλης Facebook σαλόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ