Νέα κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με θέμα τον Βλαχοδήμο - iefimerida.gr

Νέα κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με θέμα τον Βλαχοδήμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου δεν αποκλείεται να ανοίξει νέα κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος είναι η ρήτρα που είχε μπει στον Έλληνα άσο κατά την αποδέσμευσή του από τους ερυθρόλευκους και η οποία λήγει τον Ιούνιου του 2016.

Σύμφωνα με αυτήν, οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αποκτούσε και δήλωνε τον παίκτη στην ΕΠΟ έως τις 30 Ιουνίου του 2016, θα έπρεπε να πληρώσει στον Ολυμπιακό το ποσό των 300.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μεν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Αντρέα Στραματσιόνι θα τον χρησιμοποιήσει από τώρα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι πράσινοι ακόμη δεν έχουν καταθέσει το δελτίο του παίκτη αφού ο Ιταλός προπονητής θέλει να πρώτα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης μιας και ήταν χωρίς ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Δεν αποκλείεται, ο Βλαχοδήμος να παραμείνει στο Κορωπί και να κάνει προπονήσεις χωρίς να δηλωθεί για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά κάτι τέτοιοι να γίνει 1η Ιουλίου προκειμένου να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός και τις 300.000 ευρώ.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι πράσινοι θα κινηθούν δικαστικά προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η ρήτρα δεν έχει καμία ισχύ αφού ο παίκτης ήταν ελεύθερος και δεν αποκτήθηκε με τη μορφή μεταγραφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ