Μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού - Παίρνει παίκτη από την Ουντινέζε [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού - Παίρνει παίκτη από την Ουντινέζε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μετά την απόκτηση του Μέστο στο δεξί άκρο της άμυνα και του Μπουμάλ στην επίθεση οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος στην αγορά ενώ αποκτούν από την Ουντινέζε τον Λούκας Ευαγγελίστα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε από την Ουντινέζε το 2014 έναντι 4 εκατ. ευρώ ωστόσο δεν κατάφερε να βρει χρόνο βασικού στις «ζέβρες». Ο Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος διατηρεί ακόμη καλές σχέσεις με την προηγούμενη ομάδα του, κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αποσπάσει τη συγκατάθεση του ιταλικού συλλόγου προκειμένου να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ευανγκελίστα.

Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει ως οργανωτής αλλά και ως εσωτερικός μέσος στο 4-3-3 ενώ σπάνια αγωνίζεται στα άκρα. Στη Σάο Πάολο δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις αφού οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, τον ανακάλυψαν σχετικά γρήγορα, αποκτώντας τα δικαιώματά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ