Οι επιστήμονες του Κιμ Γιονγκ Ουν έφτιαξαν εφαρμογή εντοπισμού ασθενειών - iefimerida.gr

Οι επιστήμονες του Κιμ Γιονγκ Ουν έφτιαξαν εφαρμογή εντοπισμού ασθενειών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιστήμονες του Κιμ Γιονγκ Ουν υποστηρίζουν πως δημιούργησαν εφαρμογή, που έχει τη δυνατότητα διάγνωσης των περισσότερων ασθενειών.

Οπως υπερηφανεύεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, η Myonguiwon 3.0, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, μπορεί να βρει με ακρίβεια 1.200 ασθένειες. Σε προκαταρκτική εξέταση, που έχει 30 βασικά συμπτώματα, βοηθά σε ακόμη 350 άλλες γενικές ασθένειες.

«Εγγυάται ποσοστό επιβεβαίωσης μεγαλύτερο του 70% και χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για τη διάγνωση», σημειώνουν οι Pyongyang Times.

Η εφαρμογή κατασκευάστηκε από τους επιστήμονες του Nanotechnology Laboratory του Advanced Science Research Institute.

«Περιλαμβάνει και τμήματα που ασχολούνται με την αυτο-δοκιμή της όρασης και της αίσθησης του χρώματος, ταξινόμηση των χαρακτηριστικών του οργανισμού, γενικές πληροφορίες στην παιδιατρική και την γηριατρική κι ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, μεταξύ άλλων, ματιών, αυτιών, μύτης, λαιμού, οδοντικές, δερματικές, μαιευτικές, γυναικολογικές αλλά και μεταδοτικές», προσθέτει η εφημερίδα.

Να θυμίσουμε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πέρυσι, ισχυρίστηκε πως έχει βρει θεραπεία για το AIDS, τον ιό Εμπολα και τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Γιονγκ Ουν ασθένειες εφαρμογή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ