Παίκτη από την Πρέμιερ Λιγκ χτυπάει η ΑΕΚ - Κρούση στον Ν'Ζόγκμπια - iefimerida.gr

Παίκτη από την Πρέμιερ Λιγκ χτυπάει η ΑΕΚ - Κρούση στον Ν'Ζόγκμπια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση προσπαθεί να προχωρήσει η ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με τον Τσαρλς Ν'Ζόγκμπια της Άστον Βίλα, ο οποίος δεν υπολογίζει από τους «χωριάτες» και ευελπιστεί να καλύψει τη μία θέση του εξτρέμ για την οποία πασχίζει ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός της Άστον Βίλα σε ηλικία 29 ετών, έχει πραγματοποιήσει ήδη μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νιούκαστλ και της Γουίγκαν στο παρελθόν. Στη φετινή Άστον Βίλα, μετράει μόλις δύο συμμετοχές και είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται με το συμβόλαιό του μάλιστα να λήγει τον Ιούνιο.

Ο Ν'Ζόγκμπια μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα αν και τις καλύτερες εμφανίσεις του τις πραγματοποίησε παίζοντας στα δεξιά της επίθεσης. Έχει γαλλική υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί δύο φορές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας αν και έχει ρίζες από το Κονγκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσαρλς ν'ζογκμπια αεκ πρέμιερ λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ