Η ΑΕΚ παίρνει τον Βιγιαφάνες - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ παίρνει τον Βιγιαφάνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ κινείται για μεταγραφές για τον Ιανουάριο, αλλά κοιτά από τώρα και το... καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες με σκοπό να εντάξουν τον Βιγιαφάνες στο δυναμικό τους το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Ιντεπετιέντε στον Παναιτωλικό. Σε έξι μήνες ο Αργεντινός θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, αφού το συμβόλαιό του με την Ιντεπετιέντε λήγει τον Δεκέμβριο του 2016. Πρόθεση λοιπόν των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να συμφωνήσουν με τον σύλλογο της Αργεντινής και να αποκτήσουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Βιγιαφάνιες έχει παίξει σε 15 ματς πρωταθλήματος και έχει σκοράρει τέσσερις φορές ένώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Πέρυσι, όταν και συστήθηκε στους Έλληνες φιλάθλους με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, σε 19 αγώνες πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε μια ασίστ, με τις εμφανίσεις του να αποτελούν «προάγγελο» της φετινής εξαιρετικής του παρουσίας. Διεθνής με την Εθνική Αργεντινής κάτω των 22 και κάτω των 20 ετών, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και δείχνει πανέτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βιγιαφανες Παναιτωλικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ