«Οχι» λένε οι δανειστές για το Ασφαλιστικό -Διαφωνούν - iefimerida.gr

«Οχι» λένε οι δανειστές για το Ασφαλιστικό -Διαφωνούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύνδεση της εθνικής σύνταξης με το ΑΕΠ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι όσο θα πηγαίνει καλύτερα η οικονομία τόσο θα ανεβαίνει η εθνική σύνταξη, είναι το βασικό σημείο της ελληνικής πρότασης για το Ασφαλιστικό.

Η ελληνική πρόταση, όπως τόνιζε ανώτατος αξιωματούχος της κυβέρνησης, θα σταλεί στους δανειστές μετά την ολοκλήρωση των επαφών του Γιώργου Κατρούγκαλου με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Το κουαρτέτο έχει αποδεχθεί τις γενικές γραμμές του σχεδίου. Στα σημεία που υπάρχει θέμα είναι η αύξηση των εισφορών και τα ποσοστά αναπλήρωσης», ανέφερε η ίδια πηγή, διευκρινίζοντας ότι ο ένας εκ των τεσσάρων εκπροσώπων των δανειστών, κυρίως, διαφωνεί. «Αλλά δεν θίγω υπολήψεις», συμπλήρωσε, ενώ κάλεσε τα κόμματα να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαπραγμάτευση για το Ασφαλιστικό με τους Θεσμούς, τονίζοντας ότι η πόρτα του υπουργού Εργασίας για τυχόν απορίες είναι ανοιχτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασφαλιστικό Γιώργος Κατρούγκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ