Δίδυμα γεννήθηκαν με τρία λεπτά διαφορά την ώρα που άλλαξε ο χρόνος [εικόνα] - iefimerida.gr

Δίδυμα γεννήθηκαν με τρία λεπτά διαφορά την ώρα που άλλαξε ο χρόνος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δίδυμα Jaelyn και Luis Valencia γεννήθηκαν με διαφορά μόνο τριών λεπτών, αλλά σε διαφορετική χρονιά, καθώς το πρώτο γεννήθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους και το άλλο στην αρχή του άλλου.

Συγκεκριμένα, η Jaelyn Valencia γεννήθηκε στις 11:59 μ.μ. στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και ο αδερφός της Luis στις 12:02 π.μ. την 1η Ιανουαρίου 2016 σε ένα νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο, της Καλιφόρνια.

Ο πατέρας των παιδιών όπως είπε στο NBC San Diego ήτα με ένα ρολόι στο χέρι, θέλοντας να δει αν υπάρξει αυτό το περίεργο γεγονός.

Δίδυμα γεννήθηκαν με τρία λεπτά διαφορά την ώρα που άλλαξε ο χρόνος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Κυριολεκτικά κοιτούσαμε ρολόι. Θέλαμε να δούμε αν θα ήμασταν από τους πρώτους". Όπως είπε ο ίδιος, με την γυναίκα του ήθελαν να γεννηθούν την ίδια μέρα για να αποφύγουν μελλοντικά διαμάχες για τα διαφορετικά γενέθλια. "Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε δύο πάρτι γενεθλίων, το ένα μετά το άλλο" σχολίασε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίδυμα γέννα viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ