Αμβρόσιος: Προδότης δεν είναι ο Παπούλιας αλλά παραείναι αδρανής - iefimerida.gr

Αμβρόσιος: Προδότης δεν είναι ο Παπούλιας αλλά παραείναι αδρανής

Μητροπολίτης Αμβρόσιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου ο οποίος με αφορμή τα επεισόδια στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γράφοντας στο προσωπικό του blog κατηγόρησε τον κ. Παπούλια ότι παραμένει αδρανής σε όσα συμβαίνουν και ότι αφήνει τον κ. Ράιχενμπαχ να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Και βεβαίως ήταν άδικη η επίθεση στον κ. Παπούλια! Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέπει τήν αγωνία του Ελληνικού Λαού καί να επικυρώνει τις αντισυνταγματικές Αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων. Η εισβολή της "Τρόϊκας" στην Ελλάδα με αποφασιστικές κυβερνητικές αρμοδιότητες, κατά το άρθρο 120 & 3 του Συντάγματος, θεωρείται "Σφετερισμός Εξουσίας". Το περίφημο "Μνημόνιο" δέν έτυχε της εγκρίσεως από 180 Μέλη της Βουλής! Ολα αυτά βαρύνουν τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δεν είναι Προδότης, αδρανής όμως είναι και παραείναι! Ο κ. Χορστ Ράϊχενμπαχ δεν μπορεί να είναι ο άτυπός μεν, πλήν όμως ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδος!»

Αμβρόσιος: Προδότης δεν είναι ο Παπούλιας αλλά παραείναι αδρανής | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ