Λεβέντης κατά Τσίπρα: Είναι ΠΑΣΟΚτζής και όχι αριστερός - iefimerida.gr

Λεβέντης κατά Τσίπρα: Είναι ΠΑΣΟΚτζής και όχι αριστερός

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που χαρακτήρισε «όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ΠΑΣΟκτζή, αντιδρώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού σε συνέντευξή του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Λεβέντης τον διασκεδάζει.

«Ο Τσίπρας προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε 3%. Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται, είναι ΠΑΣΟΚτζής, όχι αριστερός εφόσον θεωρεί τις συζητήσεις περί οικουμενικής όνειρα θερινής νυκτός, γιατί η Αριστερά θεωρούσε σοβαρές τις συζητήσεις αυτές», δήλωσε στο Mega ο κ. Λεβέντης.

«Η λογική του ΠΑΣΟΚ είναι λογική διαφθοράς καρέκλας, θα ήταν βλάκας να επιμένει σε κάτι που ο λαός έχει καταδικάσει, ο λαός την έβαλε στην άκρη αυτή τη λογική» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είναι όμηρος των 153 βουλευτών του, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την οικουμενική κυβέρνηση. «Αν γίνει η οικουμενική, δεν θα φοβάται», πρόσθεσε, ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας θα δείξει αίσθημα ευθύνης. «Αν δεν το κάνει, κακό του κεφαλιού του. Οι πολιτικοί όπως ο Τσίπρας αλλά λένε κι αλλά κάνουν», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ακόμη ότι σκοπεύει να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό και τον νέο αρχηγό της ΝΔ, για να τους προτείνει το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ