Ρήγας: Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο θέμα του ασφαλιστικού - iefimerida.gr

Ρήγας: Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο θέμα του ασφαλιστικού

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα του ασφαλιστικού εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα για την απόρριψη των ελληνικών προτάσεων από τους θεσμούς, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω σε πολύ βασικά πράγματα τα οποία έχει οριοθετήσει.

«Αρα η μεταρρύθμιση θα είναι με κοινωνικό πρόσημο, θα υπάρχει δημοσιονομική διόρθωση με την εφαρμογή των νέων κανόνων και ενιαίων κανόνων που θα υπάρξουν στο νέο ασφαλιστικό και δεν θα υπάρξουν και οριζόντιες μειώσεις», τόνισε, μιλώντας στο Mega, ενώ πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα δοθεί και στους θεσμούς.

Παράλληλα, ο κ. Ρήγας εκτίμησε ότι οι θεσμοί δεν έχουν λόγο να απορρίψουν τις ελληνικές προτάσεις, γιατί οι 12 προηγούμενες μειώσεις που έγιναν ουσιαστικά έχουν φθάσει το 45% του ελληνικού πληθυσμού κάτω από όριο φτώχειας.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Επένδυση σήμερα, οι θεσμοί έχουν απορρίψει τόσο την πρόταση για αναβολή στην ψήφιση του ασφαλιστικού, όσο και σε αυτή για την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και για τον φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Ρήγας ΣΥΡΙΖΑ ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ