Γάλλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά οδηγού που πήγε να πέσει επάνω τους έξω από τζαμί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γάλλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά οδηγού που πήγε να πέσει επάνω τους έξω από τζαμί [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πενήντα σφαίρες επιχείρησαν γάλλοι στρατιώτες να σταματήσουν αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί στην πόλη Βαλένς στη νότια Γαλλία, όταν ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να σταματήσει για έλεγχο.

Οπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ένας στρατιωτικός που εκτελούσε υπηρεσία μπροστά από το Μεγάλο Τέμενος της Βαλάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα που προσπάθησε να πέσει πάνω του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε,

Ο στρατιωτικός τραυμάτισε στο μπράτσο και στο πόδι τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μια σφαίρα τραυμάτισε επίσης έναν περαστικό στην κνήμη, διευκρινίσθηκε από τη νομαρχία του Ντρομ. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Dauphiné Libéré", πρόκειται για έναν άνδρα 30 ετών που ζει στη Λυόν.

Από τις σφαίρες των Γάλλων στρατιωτών υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του τζαμιού.

Γάλλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά οδηγού που πήγε να πέσει επάνω τους έξω από τζαμί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Γάλλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά οδηγού που πήγε να πέσει επάνω τους έξω από τζαμί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μεσα Ενημέρωσης οι Γαλλικές αρχές θα ταυτοποιήσουν τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστώσουν εαν εμπλέκεται στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία τρομοκρατικό χτύπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ