Επιμένει ότι δεν θα γίνει το δημοψήφισμα, ο Λοβέρδος - iefimerida.gr

Επιμένει ότι δεν θα γίνει το δημοψήφισμα, ο Λοβέρδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή μεταφέρεται από σήμερα το απόγευμα ο πολιτικός πυρετός, καθώς ξεκινά η συζήτηση για την παροχή ψήψου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως το ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προχθές από του βήματος της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Το ζήτημα το οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει φυσιολογικά είναι η απόφαση του κ. Παπανδρέου να διενεργηθεί δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας κάτι το οποίο αμφισβητείται ανοιχτά ακόμη και μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης.

Ενας από τους υπουργούς που διαφωνούν είναι και ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μιλώντας σήμερα αναμένεται να εξηγήσει τους πολιτικούς λόγους που τον οδηγούν σε αυτή του τη στάση. Ο κ. Λοβέρδος έχει δηλώσει από χθες ότι το δημοψήφισμα είναι λάθος και έχει προβλέψει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, στο ίδιο μήκος κύματος, ενδεχομένως από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αναμένεται να κινηθούν και αρκετοί άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα λάβουν το λόγο σήμερα, αύριο και μεθαύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ