Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το εξτρατερέστριαλ ντουέτο Koudada & Costinho στον χώρο τέχνης της Μάρθας Φριτζίλα, στον Βοτανικό.

Δρόμος με δέντρα είναι η ονομασία του θιάσου που ίδρυσε το 2000 η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Μάρθα Φριτζίλα μαζί με τον συνθέτη και σκηνογράφο Βασίλη Μαντζούκη. Ο θίασος έχει παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις και πειραματικά θεατρικά και μουσικά δρώμενα ενώ έχει λάβει μέρος σε θεατρικά και μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το Baumstrasse είναι ο χώρος εργασίας του θιάσου Δρόμος με δέντρα. Ο θίασος μετακόμισε στον δεύτερο όροφο αυτού του βιομηχανικού κτηρίου στην οδό Σερβίων στο Βοτανικό, στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιούνιο του 2010. Ο χώρος, άριστα εξοπλισμένος και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στα 700 τετραγωνικά μέτρα του, όλες τις μορφές έκφρασης και τέχνη - καλλιτέχνες από το χώρον της μουσικής, του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών, λογοτέχνες και ποιητές, καθηγητές και ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το Baumstrasse δίνοντας έμφαση στην έρευνα και την εκπαίδευση, οργανώνει και πραγματοποιεί σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια, ημερίδες, θεματικές προβολές και εκπαιδευτικές εκδρομές, με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης διαθέτει πλήρη ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, ένα πλούσιο θεατρικό, κινηματογραφικό και μουσικό αρχείο καθώς και εμπεριστατωμένη βιβλιοθήκη. Στην ανακαίνισή του μάλιστα, το 2011 συνέβαλε το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Απόψε λοιπόν, για πέμπτη στη σειρά αλλαγή χρονιάς, στο διάκενο μεταξύ Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου και Παρασκευής 1η (του χρόνου), το Baumstrasse οργανώνει ένα διαφορετικό πάρτι ρεβεγιόν, καθόλου στημένο, με πολλή μουσική, χορό, τέχνη και χαρά.

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το πάρτι αρχίζει από τις τελευταίες ώρες του 2015 όπου θα μαζεύονται οι φίλοι, φέρνοντας σπιτικό φαγητό και αντοχές για χορό μέχρι να βγουν οι πρώτες τυρόπιτες του 2016. Η μουσική; Από ρόκ εν ρολ, μέχρι ό,τι θυμηθεί να βάλει ο DJ – δηλαδή, τα πάντα. Αν θέλετε επομένως να περάσετε μια διαφορετική Πρωτοχρονιά, και να διασκεδάσετε σε έναν καθαρόαιμο χώρο τέχνης, μέχρι το πρωί... ο Δρόμος με δέντρα σας περιμένει.

Ένα alternative πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον πολυχώρο Baumstrasse -Δρόμος με δέντρα [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Το πάρτι
Baumstrasse - Δρόμος με δέντρα: Σερβίων 8 (2ος όροφος), Βοτανικός, τηλ. 6983 13302 (ώρες επικοινωνίας 11.30-14.30 και 17.30-21.30), www.dentra.gr
Ημέρα & ώρα: Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 23:00 μέχρι το πρωί
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεβεγιόν εναλλακτικό Βοτανικός Τέχνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ