Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ζευγάρι Σύρων θέλησε να δείξει πως η ζωή στη χώρα μπορεί να κυλήσει με οδηγό την αγάπη και την ελπίδα, κόντρα στους βομβαρδισμούς και τις πολύνεκρες καθημερινές επιθέσεις.

Παντρεύτηκαν, αυτός με τη στρατιωτική στολή, αυτή με ένα ολόλευκο νυφικό και δεν δίστασαν να κάνουν τη φωτογράφιση του γάμου τους, ανάμεσα στα ερείπια στην πόλη Χομς.

Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Περιτριγυρισμένοι από το θάνατο, τα ερείπια και την καταστροφή. Το νεαρό ζευγάρι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και ο Τζαφάρ Μεράι που ανέλαβε τη φωτογράφιση δεν δίστασε να δηλώσει την περηφάνια του, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο facebook.

Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η νύφη με το ολόλευκο φόρεμα και μια λαμπερή τιάρα, ο γαμπρός με τη στρατιωτική στολή, πόζαραν με ρομαντισμό δίπλα στα κατεστραμμένα κτίρια.

Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Μήνας του μέλιτος στη Συρία. Επέλεξαν για φόντο τα χαλάσματα για να αποδείξουν πως η ζωή συνεχίζεται και πως η ελπίδα θα είναι πάντα εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μεράι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία ζευγάρι γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ