Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Τρίτης, το τηλεοπτικό κοινό της Βρετανίας, απόλαυσε το διάρκειας 90 λεπτών ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «For the Love of the Game». Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και το twitter τον αποθέωσε όπως ελάχιστους πρώην ποδοσφαιριστές.

Ο Αγγλος σταρ ταξίδεψε σε 11 χώρες μέσα σε μόλις 10 ημέρες, παίζοντας ποδόσφαιρο με μικρά παιδιά αλλά και μεγάλους, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι είχαν την τύχη να σταθούν δίπλα σε μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο ταξίδι του αυτό, ο Μπέκαμ είχε πάντα δίπλα του μια κάμερα του BBC, η οποία κινηματογραφούσε οποιαδήποτε κίνησή του, οποιαδήποτε συνομιλία του με τα παιδιά αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε παίζοντας ποδόσφαιρο ακόμη και στην Ανταρκτική.

Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Tο ταξίδι ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, με ένα φιλικό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» υπό την αιγίδα της Unicef όπου συγκεντρώθηκαν εκατομμύρια λίρες για τα παιδιά όλου του κόσμου. Το ντοκιμαντέρ όμως ήταν αυτό που συγκίνησε περισσότερο τους Βρετανούς, οι οποίοι κατά τη διάρκειά του, μέσω του twitter εξέφραζαν το θαυμασμό τους προς τον Μπέκαμ, ζητώντας να χειροτονηθεί ως Ιππότης.

Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Παροξυσμός στο twitter για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - «Τιμήστε τον ως Ιππότη» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ UNICEF BBC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ