Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος - iefimerida.gr

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις 9 το πρωί εξήλθε από το νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την σύντομη νοσηλεία του με πρόβλημα στη σκωληκοειδή του απόφυση.

Ο κ. Βενιζέλος ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Κλινική Αθηνών είχε πλήρη πολιτική δραστηριότητα και συνεχείς επαφές τόσο με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ενωσης όσο και με βουλευτές και υπουργούς.

Οπως έχει προαναγγείλει από χθες αναμένεται σύντομα η τοποθέτησή του επί του δημοψηφίσματος καθώς σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν από στενούς του συνεργάτες ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε πλήρη ενημέρωση για τους τελικούς χειρισμούς του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου επί του θέματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κ. Βενιζέλος θα λάβει μέρος κανονικά στην τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική φανερή ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ